Számítógép Összerakó alkalmazásunkkal rendkívül könnyen rakhatod össze álmaid PC-jét legyen az AMD vagy Intel. Ne habozz, építsd meg!

BTS Cloud Szolgáltatás

Cloud Hosting

Bérelje a BTS-től webhosting szolgáltatását, és ígérjük elégedett lesz:
– Garantált 99,9% elérhetőség
– Akár: 1TB tárhely, 120GB RAM, 12 Mag, 1Gbps
– Pár perces válaszidő integrált Facebook chat-ünk segítségével
– Igény szerint konfigurálható Cloud szerverek
– Akár weboldalának elkészítését is vállaljuk!
– Nézze meg a teljes leírást a képre vagy a “Cloud Hosting” szövegre kattintva!

Cloud Tárhely

Érje el és töltse fel adatait bárhonnan, bármikor saját felhő tárhelyére:
– Garantált 99,99% elérhetőség
– Szinte bármilyen fájl feltöltésének és online szerkesztésének lehetősége
– Pár perces válaszidő integrált Facebook chat-ünk segítségével
– Windows, Mac, Linux, Android, IOS Applikációk
– Akár 250GB kiosztott tárhely
– Nézze meg a teljes leírást a képre vagy a “Cloud Tárhely” szövegre kattintva!

Számítógép Összerakó alkalmazásunkkal rendkívül könnyen rakhatod össze álmaid PC-jét legyen az AMD vagy Intel. Ne habozz, építsd meg!Mi az a Garancia Extra és miért fontos ez számunkra?
Sajnos nagyon rossz, de általános tapasztalat, hogy a legtöbb áruház a termék értékesítése után elengedi a vásárlói kezét. Ez nem csak a vállalkozásnak rossz, de a vásárlónak is, hisz ezekután bármiféle problémája akad a megvásárolt termékkel már magára van utalva…Ugyanis nagyon sok helyen lehet hallani arról, hogy igencsak megnehezítik az áruházak a garanciaügyintézést, ahelyett, hogy elősegítenék azt.
Szemben ezekkel a vállalkozásokkal, Mi nem csak terméket adunk el vásárlóinknak, hanem Értéket is azzal együtt, és ez az ami igazán fontos, hisz vásárlóink így lehetnek teljesen nyugodtak, és nem kell attól tartaniuk, hogy ha esetleg bármiféle gondjuk akad a termékkel, nincs aki segíthetne nekik.Sajnos nagyon rossz, de általános tapasztalat, hogy a legtöbb áruház a termék értékesítése után elengedi a vásárlói kezét. Ez nem csak a vállalkozásnak rossz, de a vásárlónak is, hisz ezekután bármiféle problémája akad a megvásárolt termékkel már magára van utalva…Ugyanis nagyon sok helyen lehet hallani arról, hogy igencsak megnehezítik az áruházak a garanciaügyintézést, ahelyett, hogy elősegítenék azt.
Szemben ezekkel a vállalkozásokkal, Mi nem csak terméket adunk el vásárlóinknak, hanem Értéket is azzal együtt, és ez az ami igazán fontos, hisz vásárlóink így lehetnek teljesen nyugodtak, és nem kell attól tartaniuk, hogy ha esetleg bármiféle gondjuk akad a termékkel, nincs aki segíthetne nekik.