Informatika Balatonfüred

Informatika Balatonfüred.
Elegünk lett abból, a sajnos már általánosnak mondható jelenségből, hogy a szolgáltatók, valamint áruházak -legyenek azok bármilyen jellegűek- nem a minőséggel akarják meggyőzni Ügyfeleiket, hanem az olcsó, egymást alálicitáló áraikkal.
És sajnos a mondás itt (is) teljesen igaz: “olcsó húsnak híg a leve.”
Úgy döntöttünk, hogy létrehozunk valamit, ami ennél jóval több, amivel az Ügyfeleink értéket kaphatnak, nem csak valami olcsó szolgáltatást/terméket, melynek gyengeségei/hátrányai előbb-utóbb nyilvánvalóvá válnak.
Értéket Teremtünk!
A szlogenünk sem véletlen, ugyanis Mi valóban értéket teremtünk. Nem hagyjuk magukra Ügyfeleinket, a vásárlások után is készséggel állunk rendelkezésetekre.
Mi az a Garancia Extra és miért fontos ez számunkra?
Sajnos nagyon rossz, de általános tapasztalat, hogy a legtöbb áruház a termék értékesítése után elengedi a vásárlói kezét. Ez nem csak a vállalkozásnak rossz, de a vásárlónak is, hisz ezekután bármiféle problémája akad a megvásárolt termékkel már magára van utalva…Ugyanis nagyon sok helyen lehet hallani arról, hogy igencsak megnehezítik az áruházak a garanciaügyintézést, ahelyett, hogy elősegítenék azt.
Szemben ezekkel a vállalkozásokkal, Mi nem csak terméket adunk el vásárlóinknak, hanem Értéket is azzal együtt, és ez az ami igazán fontos, hisz vásárlóink így lehetnek teljesen nyugodtak, és nem kell attól tartaniuk, hogy ha esetleg bármiféle gondjuk akad a termékkel, nincs aki segíthetne nekik.