Garancia Extra

Mi az a Garancia Extra és miért fontos ez számunkra?

Sajnos nagyon rossz, de általános tapasztalat, hogy a legtöbb áruház a termék értékesítése után elengedi a vásárlói kezét.
Ez nem csak a vállalkozásnak rossz, de a vásárlónak is, hisz ezekután bármiféle problémája akad a megvásárolt termékkel már magára van utalva..

Szemben ezekkel a vállalkozásokkal, Mi nem csak terméket adunk el vásárlóinknak, hanem Értéket is azzal együtt, és ez az ami igazán fontos, hisz vásárlóink így lehetnek teljesen nyugodtak, és nem kell attól tartaniuk, hogy ha esetleg bármiféle gondjuk akad a termékkel, nincs aki segíthetne nekik. 

Garancia-kezelő rendszer, intézze egyszerűen pár kattintással!

Követve és tökéletesítve a fent leírtakat, oldalunkon kialakítottunk egy RMA-rendszert, mellyel Ügyfeleink pár kattintással kérhetik termékeiknek garanciális javítását. Ezután a garancia igény beérkezik hozzánk, melynek állapotát Ön is nyomon követheti.
Webáruházban vásárolt termékeikhez a garanciaügyintézést ITT kezdeményezheti.

Háztól-Házig garancia

Amennyiben a megvásárolandó termékéhez kéri a háztól-házig garancia szolgáltatást, úgy a vásárlás napjától számított 12 hónapon keresztül garanciális meghibásodás esetén futárszolgálatunk ingyenesen hozza el , illetve viszi vissza Önhöz a terméket, miután a garanciális szervizelés megtörtént.

Szállítási Biztosítás

Sok helyen nem egyértelmű, hogy van-e, illetve sajnos a legtöbb helyen nem adnak biztosítást a szállításra, így ha bármi baja esik a rendelt terméknek szállítás közben, csak kis eséllyel lehet jogainkat érvényesíteni. Válasszon termékeinkhez szállítási biztosítást, hogy már kiszállításkor biztonságban tudhassa azokat.

Cseregarancia

Válassza a cseregarancia értéknövelt szolgáltatást a megvásárolt termékeihez és a vásárlástól számított 12 hónapon keresztül meghibásodás esetén nem kell várnia a szervizelésre. Ha elromlik, kicseréljük. Amennyiben háztól-házig garanciát is kért, ingyen hozzuk-visszük. Mindezt csak a termék árának 2-3%-áért.

Garancia kibővítés

Nem elég a gyári garancia? Semmi gond, nálunk lehetősége van a vásárláskor kibővített garanciát kérni, ezáltal pedig sokkal hosszabb ideig tudhatja biztonsában a pénzét, hisz ha elromlik a BTS megjavítja. A garancia bővítés ára függ a termék típusától, valamint a garanciaidő hosszától.