Miért érdemes a BTS-t választania?

1. Rendszerfelügyelethez kedvezményes termékek

Amennyiben rendszerfelügyeleti szolgáltatásra szerződik velünk, rendkívül kedvezményes díjon állítunk össze számítógép konfigurációt az Ön számára, illetve minden olyan alkatrész árából kedvezményt kap, melyet a szolgáltatásban szereplő gépeihez vásárol.

2. Konfigurációjához szolgáltatást adunk

Vásároljon tőlünk előre megépített konfigurációt (BTS-PC) vagy rakja össze számítógépkonfigurációját és kedvezményes vagy akár ingyenes szerviz/rendszerfelügyelet szolgáltatást kap tőlünk vásárlásainak értékétől függően!

3. VegyEN egy szolgáltatást, a második kedvezményes

Vásároljon tőlünk bármilyen szolgáltatást (Rendszerfelügyelet, Weboldalkészítés, Hálózatépítés) és a következő szolgáltatása árából 10-50% kedvezményt kap.

4. Soha nem hagyJUK egyedül

Akár garanciakérdésről van szó, akár csak vásárolt Tőlünk és bármiféle segítségre van szüksége (üzembehelyezés, telepítés, kérdés) keressen minket és segítünk, akár díjmentesen.

5. Teljeskörű garancia ügyintézés

Vállaljuk minden eladott termékünk teljes garanciaügyintézését, melybe beletartozik az – akár – ingyenes futárszolgálat, mely oda-vissza díjmentesen szállítja a javítandó termékét.

6. A garancián túl is számíthat ránk

A tőlünk vásárolt termékekre a gyártói garancia (általában 6, 12, 24, 36 hónap) lejárata után is vállalunk rendkívül olcsó, vagy akár díjmentes szervizelést.

7. megfontoltan szervizelünk, ami önnek jó

Szervizigény esetén nem az az első dolgunk, hogy rohanunk a helyszínre gondolkodás nélkül, aztán kiszámlázzuk a kiszállást és az óradíjat, miközben a hiba távolról is elhárítható lett volna. Minden igényt átnézünk, és amennyiben az távolról javítható, megbeszéljük Önnel. Így Ön csakis nyerhet.

8. Self-service, ticketing system

A BTS minden bejelentést először a Jegykezelő rendszerébe (Ticketing rendszer) vezet fel. Ezek a létrehozott ticketek a bejelentő Ügyfélhez lesznek rendelve, melyeket csak az adott Ügyfél tud nyomon követni. Sőt. amennyiben szükséges Ügyfeleink maguk is nyithatnak ticketet. A jegykezelő rendszer elérhető az Ügyfélszerviz menüpontban.

9. EU projektre pályázOTT?

Akkor a legjobb helyre jött.
Vállalunk minden számítástechnikai bővítést, fejlesztést Európai Uniós Pályázat  keretein belül. Velünk csak nyerhet. Kérje ajánlatunkat bátran a pályázata kivitelezéshez!

10. Garanciáztatás igénylése egy kattintással

Elromlott bármely az áruházunkban vásárolt eszköze?
RMA-rendszerünk segítségével Ön egyetlen kattintással igényelheti annak garanciális javítását, sőt a javítás teljes folyamatát nyomon követheti!

+1. Pontrendszer

A BTS Kialakított Weboldalán egy pontrendszert, mely Ügyfelei hűségét hivatott megköszönni, és azt díjazni.
Minden elköltött 100 Forint után 1 pontot írunk jóvá számláján.
Ezeket a pontokat később felhasználhatja vásárlásainál, ahol 1 pont 1 Forintot ér! Tekintse meg a részleteket itt.

Vissza