Barion - biztonságos bankkártyás fizetés

Mi is az a barion?

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni a BTS Webáruházában.

A Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó szolgáltató, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Kényelmes

Mert regisztráció nélkül, csak bankkártyája adatainak megadásával vásárolhat, ráadásul legyen bármilyen kártyája, szinte biztos, hogy működni fog.
Elfogadott kártyák:

  • Mastercard vagy Maestro
  • Visa vagy Electron
  • Amex
Biztonságos

A vásárlási folyamat végén, amennyiben úgy dönt, hogy bankkártyával fizet, a BTS oldala átirányítja a Barion hivatalos fizetőfelületére.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngészője zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Ingyenes

Ügyfeleinknek semmilyen extra díjat nem jelent a Barion használata, egyszerűen fizethetnek bankkártyájukkal, rendkívül gyorsan és mint fent említettük teljes biztonságban.

Modern, korszerű

A Barionhoz már (mobil)alkalmazást is letölthet, mely megkönnyíti a hétköznapjait.
Bariongoogleplayappstore

Vissza