BTS Gamer PC. Keresse a Gamer PC -inket a legkedvezőbb áron! Gamer számítógép et szeretnél? Keresd a BTS-nél! Amennyiben irodai PC-re van szüksége, nálunk azt is megtalálja. Sőt! PC konfigurátorunk segítségével maga építheti össze álmai gépét.

BTS Konfigurációk

Gamer Számítógépek

Kifejezetten játékosoknak összerakott számítógépek, melyek a legújabb játékokat is gond nélkül futtatják.

Business Számítógépek

Irodai használatra összerakott számítógépek, melyek programok, alkalmazások gyors, megbízható futtatására képesek.

Számítógép Összerakó alkalmazásunkkal rendkívül könnyen rakhatod össze álmaid PC-jét legyen az AMD vagy Intel. Ne habozz, építsd meg!Mi az a Garancia Extra és miért fontos ez számunkra?
Sajnos nagyon rossz, de általános tapasztalat, hogy a legtöbb áruház a termék értékesítése után elengedi a vásárlói kezét. Ez nem csak a vállalkozásnak rossz, de a vásárlónak is, hisz ezekután bármiféle problémája akad a megvásárolt termékkel már magára van utalva…Ugyanis nagyon sok helyen lehet hallani arról, hogy igencsak megnehezítik az áruházak a garanciaügyintézést, ahelyett, hogy elősegítenék azt.
Szemben ezekkel a vállalkozásokkal, Mi nem csak terméket adunk el vásárlóinknak, hanem Értéket is azzal együtt, és ez az ami igazán fontos, hisz vásárlóink így lehetnek teljesen nyugodtak, és nem kell attól tartaniuk, hogy ha esetleg bármiféle gondjuk akad a termékkel, nincs aki segíthetne nekik.Sajnos nagyon rossz, de általános tapasztalat, hogy a legtöbb áruház a termék értékesítése után elengedi a vásárlói kezét. Ez nem csak a vállalkozásnak rossz, de a vásárlónak is, hisz ezekután bármiféle problémája akad a megvásárolt termékkel már magára van utalva…Ugyanis nagyon sok helyen lehet hallani arról, hogy igencsak megnehezítik az áruházak a garanciaügyintézést, ahelyett, hogy elősegítenék azt.
Szemben ezekkel a vállalkozásokkal, Mi nem csak terméket adunk el vásárlóinknak, hanem Értéket is azzal együtt, és ez az ami igazán fontos, hisz vásárlóink így lehetnek teljesen nyugodtak, és nem kell attól tartaniuk, hogy ha esetleg bármiféle gondjuk akad a termékkel, nincs aki segíthetne nekik.