Gépösszerakó alkalmazásunkkal rendkívül könnyen rakhatod össze álmaid PC-jét legyen az AMD vagy Intel. Ne habozz, építsd meg! Válaszd a BTS gépösszerakó alkalmazását.

PC-Összerakó

Intel S1151 Konfiguráció összeszerelése

Az Intelt szereti? Rakja össze a lehető legmodernebb számítógépet nálunk, legyen az akár munkára, böngészésre vagy a legmodernebb játékok futtatására. Itt bármelyiket összeállíthatja magának.

AMD AM4 Konfiguráció összeszerelése

Inkább az AMD? A legmodernebb AMD számítógépet rakhatja össze konfigurátorunk segítségével. Akár csak otthoni használatra, akár egy gamer erőművet szeretne összerakni, itt megteheti.

Számítógép Összerakó alkalmazásunkkal rendkívül könnyen rakhatod össze álmaid PC-jét legyen az AMD vagy Intel. Ne habozz, építsd meg!Mi az a Garancia Extra és miért fontos ez számunkra?
Sajnos nagyon rossz, de általános tapasztalat, hogy a legtöbb áruház a termék értékesítése után elengedi a vásárlói kezét. Ez nem csak a vállalkozásnak rossz, de a vásárlónak is, hisz ezekután bármiféle problémája akad a megvásárolt termékkel már magára van utalva…Ugyanis nagyon sok helyen lehet hallani arról, hogy igencsak megnehezítik az áruházak a garanciaügyintézést, ahelyett, hogy elősegítenék azt.
Szemben ezekkel a vállalkozásokkal, Mi nem csak terméket adunk el vásárlóinknak, hanem Értéket is azzal együtt, és ez az ami igazán fontos, hisz vásárlóink így lehetnek teljesen nyugodtak, és nem kell attól tartaniuk, hogy ha esetleg bármiféle gondjuk akad a termékkel, nincs aki segíthetne nekik.Sajnos nagyon rossz, de általános tapasztalat, hogy a legtöbb áruház a termék értékesítése után elengedi a vásárlói kezét. Ez nem csak a vállalkozásnak rossz, de a vásárlónak is, hisz ezekután bármiféle problémája akad a megvásárolt termékkel már magára van utalva…Ugyanis nagyon sok helyen lehet hallani arról, hogy igencsak megnehezítik az áruházak a garanciaügyintézést, ahelyett, hogy elősegítenék azt.
Szemben ezekkel a vállalkozásokkal, Mi nem csak terméket adunk el vásárlóinknak, hanem Értéket is azzal együtt, és ez az ami igazán fontos, hisz vásárlóink így lehetnek teljesen nyugodtak, és nem kell attól tartaniuk, hogy ha esetleg bármiféle gondjuk akad a termékkel, nincs aki segíthetne nekik.