Pontrendszer

Mi az a pontrendszer és miért jó ez Ügyfeleinknek?

A BTS Pontrendszere egy amolyan jutalom rendszer, mely visszajáró és állandó Ügyfeleinket hivatott megcélozni.
Minden szolgáltatást igénybe vevő Ügyfelünket pontokkal jutalmazzuk, valamint minden a webáruházban vásárló, regisztrált Ügyfelünket is. A regisztráció fontos eleme a rendszernek, hisz csak így gyűjthetők a pontok.
Kik, mire és mennyi pontot kaphatnak?

Bármely szolgáltatást igénybevevők

Szolgáltatásainkat igénybevevő ügyfeleinket megadott e-mail címük alapján automatikusan regisztráljuk, melyről üzenetet is kapnak.Szolgáltatás havidíját a weboldalunkon található számlabefizetővel kell befizetni, a pontok automatikus jóváírásához.
Bővebb információért kattintson a piros címre!

Bármely Regisztrált vásárlónk

Webáruházunkat igénybevevő, regisztrált Ügyfeleink automatikusan megkapják vásárlásaik után az Őket megillető pontokat, melyeket jobb oldalt láthatók. A pontok bármire szabadon elkölthetők, bármiféle korlát nélkül.
Bővebb információért kattintson a piros címre!

Miért mennyi pont jár?

Webáruház: 100 Forint után 1 pont jár.
1 pont 1 Forintot ér felhasználáskor.
Szolgáltatást igénybevevő Ügyfeleink extra pontokkal gazdagodnak, mely a szolgáltatás típusától, a szerződés hosszától, valamint más tényezőktől függ.
Bővebb információért kattintson a piros címre!

Van bármiféle korlátozás a pontok felhasználásában?

Nincs! És ez azt jelenti, hogy azon Ügyfeleink, akik szolgáltatást rendelnek tőlünk, és eszközeiket is nálunk vásárolják, hatalmas kedvezményekben részesülhetnek! Ne hagyja ki a pontrendszer nyújtotta lehetőségeket, hisz ezen rengeteget spórolhat!